مونولوگ

‌‌

روزانه

 

تا آخر ماه رمضون قراره همسایه‌ی بالایی بره و یه عروس و داماد به‌جاشون بیاد. بعد اینا گفتن که شب جمعه می‌خوان جهیزیه‌شونو بیارن، درحالی‌که همسایه هنوز تخلیه نکرده. قراره بیارن بذارن تو خونه‌ی ما :| البته ما یک طبقه‌ی اضافی داریم که گاهی برای مهمون استفاده می‌کنیم. ولی خب یه‌کم عجیبه این کارشون برام.

این ماه رمضون من همه‌ش با کتلت افطار کردم. حالم دیگه داره ازش بد میشه. نمی‌دونم چه افطاری جمع‌وجور ساندویچی دیگه‌ای میشه با خودم ببرم سر کار. نون پنیر گردو یا سبزی هم دوست ندارم. از پریروز کارم بیشتر هم شده، وقت درست‌وحسابی برای افطار کردن هم ندارم. البته اینو دوست دارم که کارم بیشتر شده :)

 

دوست نداشتم اون دو روز دیگه‌ای که از چالش مونده رو بنویسم. باید خیلی زودتر از اینا ولش می‌کردم، چند روز بعد از شروعش. ولی خب شد دیگه :)

 

  • نظرات [ ۸ ]
درخت بلوط
۰۸ ارديبهشت ۰۰ , ۲۱:۴۹

پیشنهاد تیستو: ساندویچ مرغ = کاهو و یه ذره گوجه و یه ذره خیارشور که هر سه سالادی خرد شدن. بعلاوه مرغ ریش ریش. به همراه یه کوچولو ماست و سس مایونز و نمک و فلفل سیاه و جعفری

پاسخ :

با اینکه بعد از عروسی داداشم از مرغ به شدت بدم اومده و از اون موقع تا حالا مرغ درست نکردم، ولی پیشنهادت به شدت آب از لب‌ولوچه آویزون‌کننده است :)))
/ ضمیر
۰۹ ارديبهشت ۰۰ , ۰۰:۲۶

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی

سالاد سیب زمینی✔

دوپیازه

گوجه بادمجون

البته به نظرم خودتو محدود به ساندویچی نکن. من اون‌موقع‌ها که می‌رفتم آزمایشگاه واسه خودم برنج خورش درست می‌کردم می‌بردم. ((:

پاسخ :

سالاد سیب‌زمینی و دوپیازه که اول باید برم ببینم چی هستن :)
اتفاقا خودم مشکلی با برنج خورش بردن و خوردن ندارم، فقط معمولا اتاقم خالی از مریض نیست و نمی‌تونم دولپی جلوشون بلومبونم :)))
من ...
۰۹ ارديبهشت ۰۰ , ۰۲:۳۹

سلام‎(:‎ رسیدن بخیر🌹

یعنی جدی جدی دیگه برای اون دو روز اینجا رو رفرش نکنم؟😁😁😁

 

اولویه و سالاد ماکارونی و کشک بادمجون و مرغ سرخ شده و بادمجون سوخاری و سیب زمینی سرخ شده با پنیر پیتزای مفصل و سمبوسه دوست نداری؟ اینام ساندویچای خوبی میشن😋

امشب برای اولین بار در ماه رمضون کتلت درست کردم و فعلا درکت نمیکنم😁 منتظرم سحر بشه😁

پاسخ :

سلام :)
نه دیگه، خیلی اذیتم کرد. چالش خوبی نبود.

اولویه؟ نه انصافا اولویه؟ اونم ماه رمضون؟ می‌گفتی قابلی، پختش از اولویه راحت‌تر بود. تازه ما اصلا اولویه نمی‌خوریم. شاید در کل عمرم سه بار خورده باشم، اونم از بیرون گرفته بودیم :) دوست دارما، ولی سخته.
سالاد ماکارونی و کشک بادمجون و بادمجون سوخاری که تا حالا نخوردم 😊
چرا من سیب‌زمینی سرخ‌شده رو کلا یادم رفته بود؟ این گزینه‌ی خوبیه.
سمبوسه هم به اندازه‌ی اولویه نه، ولی بازم دنگ‌وفنگ داره.
ما امشب سحر هم کتلت داریم 🤦‍♀️ دل‌ها بسوزد برای من که ساندویچ‌های افطارمم پس آوردم خونه.

من ...
۰۹ ارديبهشت ۰۰ , ۰۳:۱۷

هعی بابا ایشالا چالشهای جذابتر و راحت تر‎(:‎

 

تا اطلاع ثانوی نظرم به نظر درخت بلوط نزدیکه😁 اصلا بیخیال کتلتهای سحری شدم🤣

 

این حسی که به سختی الویه داری من به پختن ماکارونی دارم، قشنگ میرم تو آشپزخونه چندساعت بعد با یه کوه ظرف کثیف شده میام بیرون

عوضش قرمه سبزی پادشاه غذاها😁 راحت تمیز آروم😁

بادمجون و قارچ سوخاری من درآوری ان😁 ریز ریز کن بزن تو پودر سوخاری بعد سرخ کن😁

سمبوسه پختی از طرف منم سلام بده‎:D

هلیم و کاچی و اینها هم خوبنا زود تند سریع خورده میشن 

پاسخ :

خودمم خیلی مشتاق شدم حتما یه شب اون دستور هوس‌انگیز رو درست کنم :))
ماکارونی رو من نیم تا یک ساعته سر و تهشو هم میارم 😌 قرمه‌سبزی هم بد نیست، ولی پادشاه غذاها، سلطان سلاطین، امپراتور دریا و جنگل و بیابان، حضرت اغذیة الغذاها، جناب آبگوشت علیه السلام و رحمه است که از رو ساعت پنج دقیقه هم طول نمی‌کشه :))) بجز زودپز هم هیچی نشُسته نمیشه :)
هلیم -_- کاچی ----______----

من ...
۰۹ ارديبهشت ۰۰ , ۰۴:۵۳

هلیم و کاچی دوست نداری؟ شله زرد هم میشه:)))))))))))))))))))

آخخخ گلبم😍 آبگوشت😍😍😍 من شب توی دیزی گلی میذارم، ظهر فرداش تو بهشت میزنیم به بدن😁 همون دیزی فقط در جریان قرار میگیره ولاغیر😂

ولی قطعا آبگوشت شما با زودپز لایقتره به اون صفات:))

دیگه حالا که اذون دادن از غذا بیایم بیرون😂

پاسخ :

کاچی دوست ندارم، ولی اون هلیم و شله‌زرد هم واسه افطار نمیشه برد.
من تا حالا گوشت رو بدون زودپز نپختم. همه میگن بهتر میشه ها، مامان هم میگن، ولی نمیذارن بدون زودپز بپزم. کارهای خونه‌ی ما روی دور تنده همیشه :))
باید حتما یه بار دیزی درست کنم، ببینم از چی حرف می‌زنی :)
/ ضمیر
۰۹ ارديبهشت ۰۰ , ۰۸:۳۲

این دوتایی که گفتی رو من هرموقع وقت نداشتم پای گاز وایسم ولی باید یه چیز محترم می‌خوردم، درست می‌کردم. برای سالاد سیب‌زمینی: سیب زمینی و‌ تخم‌مرغ آب‌پز، سپس در ابعاد دلخواه خرد، وانگهی با خیارشور و مایونز نوش‌جان می‌فرمایید.

دوپیازه هم باز سیب زمینی آب‌پز مخلوط با پیاز طلایی سرخ شده با اندکی زردچوبه.‌ تا اینجا اصالت شیرازی خودش رو حفظ می‌کنه ولی شخصا دوتا چیز دیگه بهش اضافه می‌کنم: نعنا خشک و اندکی آبلیمو. حقیقتا امتحان کن؛ بد بود بیا آشغالاتو بذار دم وبلاگم.

پاسخ :

اولی که هیچ :) دومی رو گاهی، شاید دو سه بار کلا، خوردم. البته دوپیازه‌ی خالی نه ها، نیمرو هم درست کردم، مخلوط این دو تا با هم انصافا خوشمزه است :)) اصالت شیرازی که هیچ، هیچ نشانی از اصفهان هم در اینایی که من خوردم به چشم نمی‌خوره گویا :)))
من ...
۱۰ ارديبهشت ۰۰ , ۰۵:۳۸

:))))))))))))) خونه ماهم همه یه عجله خاصی دارن حتی اگه ظهر باشه و شام مهمون داشته باشیم غذامون عصر باید تموم شده باشه😑

ولی من سر صبببر درست میکنم و چون خیلی وقتها تک آشپز موجودم مجبورن تحمل کنن😁

اتفاقا من آبگوشت و قیمه خوشمزه بلد نبودم، اینهارو از دوتا وبلاگ یاد گرفتم‎(:‎

بسیار هم دستور ساده ای داره، و فوق العاده خوشمزه میشه

بعدا برات میذارم امتحان کنی😋

پاسخ :

به‌به :) یه همدرد پیدا کردم :))
ولی برای مامان بنده، چیزی به نام اجبار وجود نداره هنوز شکر خدا 😊
اتفاقا منم قیمه‌های خودمونو چندان دوست ندارم. دنبال دستور قیمه‌ی دانشگاه بودم :)))
مرسی :)
واران ..
۱۱ ارديبهشت ۰۰ , ۰۴:۴۴
سلام
میدونم سخته ولی به زحمتش می ارزه که یکبار کبه رو درست کنی  و بذاری تو فریزر و هر چند وقت یکبار افطار کنی :)

+
قبول باشه خواهر
ولی خدایی من کتلت رو دو بار بیشتر بخورم بار سوم بیخیال میشم:)
(( البته ما یه غذای محلی داریم اسمش کِفته است . کوفته نه ها کِفتَه بهش میگن
ترکیب اصلیش : با گوشت چرخ شده و آرد الک شده و زرده تخم مرغ و آویشن کوهی/محلی و پیاز درست میشه عین کتلته ولی سیب زمینی نداره البته خیلی خوشمزه تر از کتلته!
خیلی وقته ازش نخوردم یعنی کسی تو پخت این غذا استاد بود مادرم بود بعد اون خودمم به پای دست پخت ایشون تو پخت این غذا نرسیدم هنوز متاسفانه.))

در ادامه حرفام :
عوضش تو بیا روزی هزار بار قورمه سبزی ، آبگوشت ساده و آبگوشت دیزی و قیمه و دلمه بدین من :)
ازشون سیر نمیشم:)

راستی دلمه هم خوبه :)
فقط یکبار زحمت داره بعدش رحمته :)))


این کامنت رو افطار بخون و تایید کن که مدیون خودت و دوستان نشم :دی


+
التماس دعا

پاسخ :

سلام :)
ممنونم از همه‌ی پیشنهادات :)
دلمه دوست ندارم :)
کبه و کفته هم شاید یه بار امتحان کنم، ولی فکر نکنم موفقیت‌آمیز باشه. به نظرم حداقل یک بار باید یکی جلوم بپزه که زیروبمش رو یاد بگیرم :)
از این غذاهای خورشتی که گفتی عاشقشونی، من عاشق قیمه‌ام :)

نه بابا، من که با خوندن اسم غذاها، گشنه‌م نمیشه 😄

ممنونم، محتاجم به دعا
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Designed By Erfan Powered by Bayan