- تاریخ : يكشنبه ۲۶ آذر ۹۶
- ساعت : ۰۰ : ۴۷
- نظرات [ ۱۵ ]

۲۶ آذر ۹۶ , ۰۱:۵۸
بابت اینکه متوجه شدید کلمبیا تو قاره ی اروپا نیست میشه تبریک گفت که؟! :))
۲۶ آذر ۹۶ , ۱۱:۴۰
به به ! پس شما هم آذر ماهی هستید :دی گفتم چقدر کمالات !! ازتون میباره هاا .. واسه همین بوده پس :دی

۲۶ آذر ۹۶ , ۱۳:۲۷
ای بابا نمی شه تبریک نگفت که!!! ما تبریک میگیم تو جواب نده :)))

۲۶ آذر ۹۶ , ۱۶:۱۱
از اونجایی که بسیااااار شبیه همیم می فهمم چی میگی ...

۲۶ آذر ۹۶ , ۱۸:۵۸
از اینکه یه سال دیگه میرید توی 26 چه حسی دارین؟ :)
+ ما درمورد اون بازیگره کنجکاو شدیم الان! :)

۲۶ آذر ۹۶ , ۱۹:۲۹
مسیر زندگیتو عوض کردم نه؟

۲۶ آذر ۹۶ , ۲۳:۲۲
پس تبریک نمیگم. میلادتان گرامی باد!

۲۷ آذر ۹۶ , ۲۲:۳۴
سلام و تحیات ... سئوال و نکتهء جالبی است ؛ مع الاسف من مفسر قرآن نیستم ... به تفاسیر مراجعه کردم ... نتایج را ذیلا"می آورم .چنانچه پاسخ سئوالتان را یافتید ما راهم مطلع کنید:
و اگر کلمه سلام را نکره آورد براى این بود که تعظیم را بفهماند، یعنى در این سه روز سلامى فخیم و عظیم بر او باد، و در این ایام که هر کدامش ابتداى یکى از عوالم است، و آدمى در آن زندگى مى کند از هر مکروهى قرین سلامت باشد، روزى که متولد مى شود به هیچ مکروهى که با سعادت زندگى دنیایش ناسازگار باشد دچار نگردد، و روزى که مى میرد و زندگى برزخیش را شروع مى کند قرین سلامت باشد، و روزى که دوباره زنده مى شود و به حقیقت حیاة مى رسد سلامت باشد، و دچار تعب و خستگى نگردد.بعضى گفته اند تقیید بعث به قید (حیا) براى این بوده که بفهماند یحیى به زودى شهید خواهد شد، چون خداى تعالى در جاى دیگر درباره شهداء فرموده : (بل احیاء عند ربهم یرزقون). و اختلاف تعبیر در (ولد) و (یموت ) و (یبعث ) که اولى را گذشته و دو تاى آخر را به صیغه آینده آورد براى این بود که بفهماند این سلام را در حال حیات دنیویش به او فرستاده بود، نه اینکه در عصر رسول خدا (صلى اللّه علیه وآله وسلم) به او فرستاده باشد.
تفسیرنمونه:تعبیر به سلام علیه یوم ولد و یوم یموت و یوم یبعث حیا نشان مىدهد که در تاریخ زندگى انسان و انتقال او از عالمى به عالم دیگر سه روز سخت وجود دارد ، روز گام نهادن به این دنیا یوم ولد و روز مرگ و انتقال به جهان برزخ یوم یموت و روز برانگیخته شدن در جهان دیگر ( و یوم یبعث حیا ) و از آنجا که این سه روز انتقالى طبیعتا با بحرانهائى روبرو است خداوند سلامت و عافیت خود را شامل حال بندگان خاصش قرار مىدهد و آنها را در این سه مرحله طوفانى در کنف حمایت خویش مىگیرد .
هر چند این تعبیر تنها در دو مورد در قرآن مجید آمده است در موارد یحیى (علیهالسلام) و عیسى (علیهالسلام) ، اما در مورد یحیى تعبیر قرآن ، امتیاز خاصى دارد ، چرا که گوینده این سخن خدا است در حالى که در مورد مسیح (علیهالسلام) گوینده ، خود او است. ناگفته پیدا است کسانى که در شرائط مشابهى با این دو بزرگوار باشند مشمول این سلامت خواهند بود. جالب اینکه در روایتى از امام على بن موسى الرضا (علیهماالسلام) مىخوانیم : ان اوحش ما یقوم على هذا الخلق فى ثلاث مواطن : یوم یلد و یخرج من بطن امه فیرى الدنیا ، و یوم یموت فیعاین الاخرة و اهلها ، و یوم یبعث حیا ، فیرى احکاما لم یرها فى دار الدنیا و قد سلم الله على یحیى فى هذه المواطن الثلاث و آمن روعته فقال و سلام علیه ... وحشتناکترین دوران زندگى انسان سه مرحله است ، آن روز که متولد مىشود و چشمش به دنیا مىافتد ، و آن روز که مىمیرد و آخرت و اهل آنرا مىبیند و آن روز که برانگیخته مىشود و احکام و قوانینى را مىبیند که در این جهان حکمفرما نبود ، خداوند سلامت را در این سه مرحله شامل حال یحیى نمود و او را در برابر وحشتها امنیت و آرامش داد و فرمود : و سلام علیه ... پروردگارا در این سه موطن حساس و بحرانى سلامت را به ما مرحمت کن .
تفسیر نمونه ج : 13ص :27

۲۷ آذر ۹۶ , ۲۳:۵۱
علیکم السلام
۲۸ آذر ۹۶ , ۱۲:۲۸
روز حمل و نقل رانندگان مبارک :)