مونولوگ

‌‌

روزانه


یک چیزی در من خشک شده یا شایدم از اول نبوده: قدرت تشخیص قلم خوب! باور کنید یا نه، من کتاب‌های مشهور دنیا به قلم نویسنده‌های واقعی رو به همون چشمی می‌خونم که نوشته‌های پر از غلط املایی و نگارشی وبلاگ یه دختر دبیرستانی دوره‌ی اول رو! البته انکار نمی‌کنم که چند تایی کتاب بودن که فقط قلمشون تونسته منو به وجد بیاره، مثل "آناکارنینا" و "جنگ‌وصلح" (در حال حاضر کتاب دیگه‌ای با این ویژگی به ذهنم نمی‌رسه)، اما تعدادشون بسیار بسیار کمه. فلذا در عجب میشم وقتی کسی به دیگری بگه "خیلی خوب می‌نویسی" یا مخصوصا "تو هر چیزی رو خوب می‌نویسی". این یعنی فارغ از محتوا خوب می‌نویسی. من هم شاید تا به حال به کسی گفته باشم که خوب می‌نویسه، اما مطمئنا منظورم محتواش بوده. بعد چیز دیگه‌ای که هست اینه که وقتی می‌بینم همه از نوشتار کسی خیلی تعریف می‌کنن تو ذهنم اونا رو با نوشته‌های خودم مقایسه می‌کنم و باز هم باور کنین یا نه هیچ فرقی نمی‌بینم و نمی‌فهمم چرا به من نمیگن این حرفا رو 😂😂😂 نه اینکه خودمو در حد اون تعاریف ببرم بالا، بلکه بقیه رو در حد خودم معمولی می‌پندارم 😆 اما خب محتوا ساحتی متفاوت و مقدس است که انصافا قیاس هم نمی‌توان کرد غالبا، چه رسد به پندار!


بعد عمری رفتم کتاب گرفتم از کتابخونه، ولی نمی‌تونم بخونمشون، مغزم یاری نمی‌کنه، بلد نیستمشون، احساس ناراحتی!


با باقیمونده‌ی کیک تولد بره‌ی ناقلا (که شبیه خرس بود و باید حاشیه‌ش رو درمی‌آوردم)، کیک خیس درست کردم! البته نمی‌دونم اسمش شیرینی بازیافتیه، شیرینی تره، ترافله یا چی، این اسم رو به خاطر ماهیتش بهش دادم. کیک‌ها رو با دست پودر می‌کنیم و باقیمونده‌ی خامه‌ی قنادی رو هم بهش اضافه می‌کنیم، در صورت تمایل پودر کاکائو، شکلات تخته‌ای، مغزیجات و کلا هرچی مایل بودیم بهش اضافه می‌کنیم. یه خمیر خیلی خوب بهمون میده که می‌تونیم بهش هر شکلی خواستیم بدیم و بعد هم روش شکلات بن‌ماری شده یا گاناش یا خامه بریزیم یا نریزیم. راستش اینقدر لطیف و خوب شده که من دیگه عمرا به روش‌های متداول کیک خیس بپزم وقتی به این راحتی میشه این کار رو کرد. مخصوصا که ترکیب خیلی خوبی از گاناش هم به دست آوردم که قوام و رنگ و طعمش عالیه و از این به بعد ان‌شاءالله خیلی بیشتر تو تزئین ازش استفاده خواهم کرد.



من TO DO LISTهای رو کاغذ رو معمولا انجام نمیدم، ولی علاقه‌ی وافرم به این تخته، باعث میشه TO DO LISTهام رو اینجا بنویسم. هیچ‌وقت همه‌ی کارهای لازم کل روز روش لیست نمیشن، معمولا مقاطع زمانی کوتاه‌تری دارن. این از معدود دفعاتیه که همه‌ش تیک خورده. این یعنی برآوردم از ظرفیت‌ها و امکانات و هدف‌گذاریم حتما می‌لنگه. همچنین نوشتن کارهای غیرضروری مثل شماره هشت که به راحتی با کارهای اولویت‌دار ناگهانی جایگزین میشن، می‌تونه باعث کامل نشدن لیست بشه.


  • نظرات [ ۷ ]
دُردانه ⠀
۰۲ مهر ۹۸ , ۰۷:۴۴

منم دیروز هوس پن‌کیک کردم. کیک تابه‌ای!

ماست و شیر نداشتیم، توش گلاب ریختم. به‌قدری خوشمزه شده که زین پس تصمیم گرفتم به جای ماست و شیر گلاب بریزم موقع درست کردن

پاسخ :

من تو پن‌کیک هیچ مهارت ندارم و درست نمی‌کنم. با خودم میگم شاید دستورم خوب نبوده اون وقت‌ها.
اگه لینکی، اپی، چیزی بهم معرفی کنی سپاسگزار میشم :)

+ گلاب؟ من بو و طعم گلابو دوست ندارم. ولی راه درروی خوبیه. من وقتی گیر کنم و شیر و ماست و آبمیوه و اینا نباشه، آب خالی می‌ریزم 😆
دُردانه ⠀
۰۲ مهر ۹۸ , ۰۸:۴۸

والا سایت خاصی که به کمک اون درست کنم نمی‌شناسم، ولی خودم زیاد درست می‌کنم. من تو ماهیتابهٔ کوچیک درست می‌کنم. چند تا نازک درست می‌کنم و می‌ذارم رو هم. کلفت بشه توش نمی‌پزه

این پست خودمه:

http://nebula.blog.ir/post/341

تو خوابگاه نوشتم صد سال پیش

 

 

پاسخ :

منظورم البته بیشتر این بود که برای تایپ رسپی تو زحمت نیفتی. ممنون

دستورشم لازم نیست از مامانم قایم کنم، چون خودشونم به همین روشِ همه رو با هم قاطی کن، خمیر نون و بوسراق (یه مدل شیرینی) درست می‌کنن. در اصل باید دستورشو از خودم قایم کنم تا نگم نههههههه اشتباهه :)))
ولی آره، پن‌کیک لازم نیست پف کنه، دیگه همزن و اینا خیلی محلی از اعراب نداره. روغن رو هم کاملا باهات موافقم در صورتی که مایه رو اونجوری یکهو بخوای بریزی تو قابلمه. ولی اگه قاشق قاشق بخوایم بپزیم، به نظرت بهتر نیست روغنو بریزیم تو مایه‌ی اصلی و بعد تو ماهیتابه‌ی داغ خالی بپزیمش؟
دُردانه ⠀
۰۲ مهر ۹۸ , ۰۹:۲۵

امتحان نکردم. به‌نظرم اگه ماهیتابه بدون روغن باشه، ماحصل کار شبیه نون میشه. من وقتی قاشق قاشق می‌ریزم هم تو ماهیتابه روغن می‌ریزم و تو مواد روغن نمی‌ریزم. مثل این میشه:

http://nebula.blog.ir/post/546

البته تو خودت استادی و بهتر بلدی

پاسخ :

من دو سه باری بدون روغن پختم، نونی نشد. روغن بریزم حس می‌کنم دارم سرخ می‌کنم و خب سرخ شدن یعنی بپذیر یک‌دست درنیاد!
البته تو اون عکس، خاگینه هم خوب دراومده. حتما پارامترهای بررسی‌نشده‌ای این وسط وجود داره. (ببین خارج از بحث، من تو نوشتن کلماتی مثل "بررسی‌نشده" دچار شکم که آیا باید با نیم‌فاصله نوشته بشن یا فاصله. همین‌طور در مورد افعال دو یا چند قسمتی مثل "نوشته بشن".)

اینام اون مواردی که تو ماهیتابه‌ی خالی قاشق قاشق پختم.
دُردانه ⠀
۰۲ مهر ۹۸ , ۱۰:۱۸

صفت فاعلی و مفعولی رو باهم می‌نویسیم، افعال رو جدا. مثلاً

سیب‌زمینی سرخ‌شده (صفت)

سیب‌زمینیا سرخ شده (فعل)

روغن سرخ‌کننده!

این‌ها را باید سرخ کنیم

این‌ها باید سرخ بشوند

ماضی نقلی هم اینجوریه: سرخ شده‌ام، شده‌ای، شده‌است، شده‌ایم، شده‌اید، شده‌اند. (البته من عادت ندارم است رو با نیم‌فاصله بچسبونم به شده)

هر چیو شک داری که چجوری بنویسی از اینجا نگاه کن:

https://emla.virastaran.net/

پاسخ :

چه سایت خوبی. امیدوارم کامل‌ترتر بشه به زودی
بسی سپاس :)
MAHDI
۰۲ مهر ۹۸ , ۱۴:۱۲

آقا برید داستانای آقای آر.ال.استاین رو بخونید کیف کنید D:

خیلی خوبن :)

 

آخ دلم خواست ! :)

 

خدا قوت :)))

پاسخ :

شما فک کنم پورسانت می‌گیرین از این آقای آر.ال.استاین که تبلیغ کنین کارهاشو :))

خیلی ممنونم :)
ضمن عرض خوشامد، میگم شما چطوری به این وبلاگ رسیدین؟ یعنی از بلاگفا به بیان.
امید شجاعی
۰۴ مهر ۹۸ , ۱۵:۲۹

سلام یه سری به این وبسایت بزن و حتما برنامشو دانلود کن.

خیلی خوبه :)

پاسخ :

سلام
کدوم سایت؟
امید شجاعی
۰۴ مهر ۹۸ , ۱۶:۰۰

این وبسایت 

https://www.ticktick.com/#p/5d749fcc612ed51cf3358533/tasks

پاسخ :

دانلود کردم، ممنون.
ان‌شاءالله که به دردم بخوره
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
Designed By Erfan Powered by Bayan