مونولوگ

‌‌

 

از حدود هشت‌ونیم صبح دوازده ساعت تقریبا بی‌وقفه فعالیت کرده‌م. شستن (لباس) و سابیدن (آشپزخونه) و جارو زدن و پختن (کیک) و پختن (کیک) و پختن (کیک) و هزار بار شستن (ظرف) و آشپزی و شستن (لباس) و تا زدن (لباس) و کمی هم پرستاربازی و سوزن! و سرم زدن و اینا. کف پام از ایستادن زیاد درد می‌کنه. اما خوووب بودم، چون بعد مدت خیلی زیادی داشتم چند مدل کیک می‌پختم. ولی وقتی برش زدم انرژیم ته کشید. یکی از کیک‌ها کامل خمیر دراومده، یکی هم خیس می‌زنه، دوتای دیگه هم باز اونجوری که می‌خواستم نشده. الان ناراحتم بابت گندی که زده‌م. حسم اینجوریه که انگار دنیا تموم شده و به آخر رسیده و من هیچ‌وقت دیگه تو این کار موفق نمیشم. ولی خب حتی شما هم که نمی‌دونید من چقدر توانا یا ناتوان هستم، می‌دونین که این حرف چرت محضه.

خب، مهم نیست. گاهی تمام انرژی و وقتی که داری میذاری، ولی همچنان برای حصول نتیجه کافی نیست. این معنیش اینه که باید بری وقت و انرژی بخری، بیشتر بذاری تا بالاخره نتیجه بگیری :))

 


 

انصافا انصافه که همچین کیک خوشگلی (نوشابه دوست ندارم، آب معدنی لطفا) خمیر بشه؟ نمی‌دونم چرا واقعا این بار اینطوری شد. همیشه داخلش هم قشنگ لایه لایه درمیومد.

 

 

  • نظرات [ ۹ ]
پروانه 🕊🕊
۲۲ ارديبهشت ۰۲ , ۲۲:۱۷

مهم طعم و مزه شه که حتما خوشمزه اس :))

پاسخ :

نه همه چیش مهمه و خب وقتی خمیر باشه، مزه‌شم اونطوری که باید نیست :)
پلڪــــ شیشـہ اے
۲۲ ارديبهشت ۰۲ , ۲۳:۳۲

سلااااام. خدااااقوت بر تسنیم همیشه در حال تلاش

ای والله دمت گرم

آقا واقعا آدم میشه مثل توبی که بادش خالی شده. یهو پیس صدا میده و انرژیش ته میکشه.

چه قدر خوشگله این کیک.

فدای سرت عزیزم

حتما مزه خیلی خوبی هم داشته

ان شاالله بازم مثل قبل عالی در میان.

 

پاسخ :

سلام :)
ممنونم
آره، ما بهش میگیم فسسسسس شدن :)

ممنونم، ایشالا :)
هـیوا .
۲۳ ارديبهشت ۰۲ , ۰۹:۱۲

انصاقا عجب کیکیه

خیلی خفن شده به نظرم  خداییش

پاسخ :

طرح روش قشنگ دراومده، ولی همیشه به همون تعداد سطح بالایی، داخلش هم یک‌درمیون لایه‌های ساده و کاکائویی داشت. این بار همه‌ی کاکائویی‌ها رفتن زیر و گوشه. احتمالا مایه‌ش سنگین‌تر بوده، شاید تو پیمانه‌ی آرد اشتباه کرده باشم.
ممنونم :)
هـیوا .
۲۳ ارديبهشت ۰۲ , ۱۲:۴۳

ممکنه از حرارت فر هم بوده باشه

پاسخ :

شاید، گرچه فکر نمی‌کنم. چون حرارت مثل همیشه بود و برای همه‌ی کیک‌های دیروز درست تنظیم بود.
ن. ..
۲۳ ارديبهشت ۰۲ , ۱۶:۵۰

میخواستم بپرسم طرح روشو با دست درآوردی و کف کنم از تواناییت که جوابتو به هیواخوندم

ما هیچ ما نگاه 

پاسخ :

درآوردن اون طرح اصلا سخت نیست و همین‌طور لایه‌لایه درآوردن داخلش. اگه ویدئوی طرز تهیه کیک زبرا تو نت باشه و ببینی، می‌بینی ساده است. فقط دنگ‌وفنگش از بقیه‌ی کیکا بیشتره.
ن. ..
۲۳ ارديبهشت ۰۲ , ۲۳:۰۷

چی بگم والا 

من ته هنرم پخت قیمه و کشک بادمجونه 

پاسخ :

اصلا مقوله‌ی غذا متفاوت از کیک و ایناست. خب باید انجام بدی و تمرین کنی تا یاد بگیری.
منم تو آشپری ته هنرم همین قیمه و مثلا فسنجون و ایناست.
دینا
۲۴ ارديبهشت ۰۲ , ۱۹:۵۱

یا می تونه معنیش این باشه که شونصد تا کار رو با هم انجام ندیم و سه تا کیک رو با هم نپزیم، چه خبره عامو؟؟؟

پاسخ :

در اصل ۶ مدل کیک تو ۴ تا کیک. البته یکیشو فرداش درست کردم. خبر اینکه یک سالی بود این سمتا نرفته بودم. واسه اون :)
/ ضمیر
۲۶ ارديبهشت ۰۲ , ۱۲:۳۶

اوه واسه منم یه بار توش همه لایه‌ها قاطی شده بودن، با اینکه خمیرم نشده بود. چرا واقعا؟ ):

پاسخ :

فک کنم یکی از علتای بهم ریختن ترتیبش، همینه که قوام سفید و قهوه‌ای متفاوت باشه. ولی واقعا نمی‌دونم علت اصلیش چی می‌تونه باشه 🤷‍♀️😕
بهار
۲۶ ارديبهشت ۰۲ , ۲۰:۲۷

ماشالا به این همه هنر😍جدی عالیه🌾

همین روزا با یه دختربچه چهار پنج ساله بازی میکردیم، بعد از چندبار باخت پی در پی بهش با یه حالت غم گفتم اصلا من همه ش می بازم....بهم زل زد با دو تا چشم درشت سیاه خیلی مهربون‌ و گفت: تو همه ش نمیبازی.... یه دونه رو برنده شدی....

یعنی این حجم از مثبت اندیشی فطری و طبیعی باعث شد یادم بیاد چه بلایی سر نگرشم اومده:)

پاسخ :

تعریفتوتو برای این یه ذره هنر می‌پذیرم :) ممنون ^_^
چه جالب بود ماجرایی که گفتین :) واقعا چرا به نسل ما یاد داده بودن که باید همه‌شو ببریم تا برده باشیم؟ 😑
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
Designed By Erfan Powered by Bayan