پاسخ :
ده یازده تا خرما
سه چهار تا دونه بیسکوییت پتیبور (من بیسکوییت کیلویی میخرم البته)
یه مشت گردو (شاید حدودا نه ده تا)
شکلات تختهای یه انگشت (انگشت سبابه، نه یه بند انگشت)
چهارده پونزده تا دونه پستهی خرررد شده برای تزئین، البته میتونه با پودر نارگیل، پودر بادام، پودر بیسکوییت، گردو خرد شده یا هرچیز دلخواه دیگهای جایگزین بشه!
خرما رو میشوریم و روش آب جوش میریزیم و دو دقیقه بعد به راحتی پوستشو میکنیم. هستهشو درمیاریم و با غذاساز، میکسر، گوشتکوب برقی یا مثل من با ته قاشق لهش میکنیم.
بیسکوییت و گردو رو با غذاساز یا خردکن، پودر میکنیم. یا مثل من که از دنگ و فنگ خوشم نمیاد، با دست خرد میکنیم، بعد میریزیم تو کیپزیپ یا پلاستیک معمولی و بعد با وردنه یا گوشتکوب یا هرچی دم دستمون بود پودرش میکنیم :) (تو روش اخیر کامل پودر نمیشه و یه تکههای ریزی تو بیسکوییت و گردو میمونه که اتفاقا باعث خوشمزهتر شدن هم میشه)
شکلات تختهای رو بنماری میکنیم، یا تو مایکروویو یا مثل من تو یه کاسه رو بخار کتری.
بعد حالا همهی مواد رو ترکیب میکنیم و یکم ورز میدیم. یه ذره از مواد برمیداریم و وسط دو تا دست گلوله میکنیم. گلولههای کوچولو! بعد تو موادی که برای تزئین داشتیم میغلتونیم و خلاص!
+ حدود بیست تا گردالو یا حتی بیشتر میتونی از این مقدار مواد دربیاری، چون شیرینه بزرگ نباشن بهتره.
+ من خودم اگه طعم گردوش غالب و طعم خرماش نامحسوس باشه بیشتر دوست دارم. بنابراین دفعهی بعد گردوشو بیشتر میریزم انشاالله :) شما میتونی مواد رو به سلیقهی خودت کم و زیاد کنی. اتفاق خاصی نمیفته، رسپیاش جوری نیست که خراب بشه.